Roxana și Natura

Album cu poze

Iarnă veritabilă la Dâmbu Morii – 28 ianuarie 2018

A trecut și ziua de duminică a unei alte săptămâni din anul 2018… Timpul trece repede când te simți bine alături de cei dragi și faci ceea ce îți place.

Pentru că a fost weekend, păstrez tradiția și ies la plimbare, la aer curat de munte… că doar stau la munte, nu?

Zona Dâmbu Morii este una din zonele de lângă Brașov, foarte aproape de oraș, unde îmi place să mă relaxez atât iarna cât și vara.

Azi a fost o zi cu adevărat superbă de vară, deși dimineață devreme, ceața părea să împresoare întregul oraș. Acest fapt nu m-a descurajat. Eram hotărîtă să ies, indiferent dacă ceața se ridica sau nu.

Oricum, așa cum am observat în mai multe rânduri, dacă e ceață în oras, atunci la munte nu e obligatoriu să fie, ci dimpotrivă, poate fi mai frumos decât în oraș; observația mea s-a concretizat și de această dată.

Ajunsă la destinație, m-a întâmpinat un soare foarte prietenos și multă, multă zăpadă.

🙂 Peisajul era de vis, toată zona acoperită de o pătură groasă de zăpadă, mă imbia să mă afund tot mai mult în el.

Razele soarelui se strecurau jucăușe printre copacii pădurii, chiar în fața mea. Nu mă săturam să privesc această imagine, aidoma unei povești cu zâne.

Pârâul din zonă era pe margine înghețat și gheața din jurul lui avea diferite forme, care mai de care mai curioase. Pot spune că nici azi, natura nu m-a dezamăgit… Mi-a arătat noi frumuseți, pe care cuvintele nu le pot descrie.

Dar pozele pot spune mai multe decât aș spune eu aici… Vă las să vă delectați cu pozele făcute de mine azi .

« de 2 »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post

Leave a Reply

© 2023 Roxana și Natura

Theme by Anders Norén